Malatya’nın Hekimhan ilçesinde Yolcu treni ve bir araçta yapılan aramada toplam (8.500) paket kaçak sigara ele geçirildi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı’nca Hekimhan ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen devriye esnasında Van-Ankara seferini yapan yolcu treninde yapılan kontrolde (2.500) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.B. isimli şahıs, cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesi alındıktan sonar serbest bırakıldı.
Pütürge ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir araçta yapılan aramada ise (5.500) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesi alınan M.Ş. isimli şüpheli, daha sonra serbest bırakıldı.