• Orduzu Gençlik Ve Spor Kompleksi Uluslararası Müsabakalara Ev Sahipliği Yapacak
    Orduzu Gençlik Ve Spor Kompleksi Uluslararası Müsabakalara Ev Sahipliği Yapacak
  • Yeşilyurt Belediyesi Futbol Kursu, Kitap Okuma Etkinliğiyle Daha Cazip Hale Geldi
    Yeşilyurt Belediyesi Futbol Kursu, Kitap Okuma Etkinliğiyle Daha Cazip Hale Geldi
  • Yapımcı Öndeş, Yeni Malatyaspor’da Yönetime Aday
    Yapımcı Öndeş, Yeni Malatyaspor’da Yönetime Aday
  • Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kick-Boks Takımının Şampiyon Sporcularını Ağırladı
    Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kick-Boks Takımının Şampiyon Sporcularını Ağırladı
  • Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Şampiyon Kick-Bokscularını Makamında Ağırladı
    Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Şampiyon Kick-Bokscularını Makamında Ağırladı
  • Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti
    Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti
  • Büyükşehir Belediyespor Voleybol Ve Basketbolda Kazandı
    Büyükşehir Belediyespor Voleybol Ve Basketbolda Kazandı
  • Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ve Futbol’da Kazandı
    Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ve Futbol’da Kazandı
  • Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başladı
    Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başladı
  • Su Sporları Etkinliği Programı Düzenlendi
    Su Sporları Etkinliği Programı Düzenlendi
Malatya Haberim
Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl Dönümü Dolayısıyla 1000 Fidan Toprakla Buluşturuldu
Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yıl Dönümü Dolayısıyla 1000 Fidan Toprakla Buluşturuldu

Malatya Valiliği organizasyonluğunda Malatya Büyükşehir...

Büyükşehir Belediyesine Yeni Atanan Aday Memurlara Hizmet İçi Eğitim Verildi
Büyükşehir Belediyesine Yeni Atanan Aday Memurlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni atanan...

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Dilencilere Göz Açtırmıyor
Büyükşehir Zabıta Ekipleri Dilencilere Göz Açtırmıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya...

Gürkan Cumhuriyetimizin 100. Yılında Asırlık Çınarları Ziyaret Etti
Gürkan Cumhuriyetimizin 100. Yılında Asırlık Çınarları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin...

Topraktepe Mahallesinin Yollarını Yeniliyor
Topraktepe Mahallesinin Yollarını Yeniliyor

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü...

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı
Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları...

Sadıkoğlu: Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar!
Sadıkoğlu: Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar!

Orta hasarlı binaların güçlendirme projelerini...

Binlerce Malatyalı Kortej Yürüyüşüne Ve Fener Alayına Katıldı
Binlerce Malatyalı Kortej Yürüyüşüne Ve Fener Alayına Katıldı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü...

Oruç ile İlgili bilgiler
Oruç ile İlgili bilgiler

Kuymetli okurlarım bu yazımızda da...

İftira Ne Demektir
İftira Ne Demektir

İftira, suçsuz bir insanı hata...

Şirr Köşesi
Şirr Köşesi

KATRAN GECELER Hayır, gece olmasın...

Sahur ve Seher vaktinin önemi
Sahur ve Seher vaktinin önemi

Değerli okurlarım bu yazımızda birkaç...

Kadir Gecesi
Kadir Gecesi

Kıymetli okurlarım,Leylei kadir,Kadir suresinde görüldüğü...

Bayram ve önemi
Bayram ve önemi

Değerli ve çok kıymetli okurlarım.Rabbim...

Zekat ve Fitre
Zekat ve Fitre

Değerli okuyucularım Zekât, Din-i Mübin-i...

EY KORONAViRÜS
EY KORONAViRÜS

Çinliler bu belayı sardı başımıza...

Şiir Köşesi
Şiir Köşesi

BEN BENDE DEĞİLİM Beni bende...

ÖLÜMÜ ÇOK HATIRLAYINIZ
ÖLÜMÜ ÇOK HATIRLAYINIZ

Değerli Okuyucularım ! Sizlere bu...

Malatya Haberim
Timurtaş’tan Kuluncak’a Ziyaret
Timurtaş’tan Kuluncak’a Ziyaret
Timurtaş’tan Kuluncak’a...
2 Mart 2015 17:12
Font1 Font2 Font3 Font4
Spread the love

AK Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Osman Timurtaş Kuluncak ilçesine birtakım ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak belediye başkanlığını ziyaret eden Timurtaş, daha sonra Kaymakamlığa geçti. Timurtaş, son olarak İlçe Başkanı ile beraber SODES kapsamında açılan “Hünerli Eller Projesi” atölyesini ziyaret ederek ilçedeki programını tamamladı.

Belediye Başkanlığı Ziyareti

Timurtaş, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’ı ziyaretinde şunları söyledi: “Genel Merkez’deki çalışmalardan ötürü Türkiye ve dünya siyasetini bilen ve Memur-Sen’deki çalışmalardan ötürü de bürokrasiyi iyi tanıyan birisiyim. Buradaki tecrübelerimizi doğduğumuz ve ilk doyduğumuz yer olan Malatya’nın hizmetine sunmak istedik. Aday adaylığımızı açıkladığımız günden beri sahada yaptığımız çalışmaların neticesinde toplumda, medyada ve STK’larda bizimle ilgili iyi bir algının olduğunu gördük. Yoğun bir istişare süreci geçirdik. Ve seçmenin yeni dönemde milletvekili olacak kişilerden beklentisinin yüksek olduğunu gördük. Nasip olur da görev alırsak bu beklentileri karşılamaya yönelik hizmetleri toplumun her kesimiyle birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.”

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz da Osman Timurtaş’ı yakinen tanıdığını belirterek, “Osman Bey partimizde üst düzey görevler almış ve çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Edinmiş olduğu tecrübe ve birikimlerini, enerjisini Malatya için kullanması Malatya için iyi bir fırsat olacaktır. Bu süreçte ilçemizi de ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaymakamlık Ziyareti

Belediyeden sonra Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu’yu makamında ziyaret eden Timurtaş, burada Kuluncak ilçesinin potansiyel kaynakları hakkında konuştu: “Kuluncak ilçesi aslında Malatya’nın keşfedilmemiş hazinesidir. Çünkü Kuluncak’ın henüz gün yüzüne çıkmamış büyük bir potansiyeli var. Jeotermal enerjisi, maden yatakları ve Roma döneminden kalma mozaik eserleri bunların en başında geliyor. Bu potansiyelin değerlendirilerek ilçeye kazandırılması ilçenin sosyoekonomik anlamda gelişimi için çok önemlidir ve bunu harekete geçirebilmek sadece ilçedeki yöneticilerin görevi olmamalıdır. Her Malatyalı bunun için elini taşın altına koymalıdır. Biz de bu taşın altına elimizi koymak adına milletvekili aday adaylığımızı açıkladık. Nasip olur da görev alırsak merkezi ve yerel yöneticilerimizle koordineli bir şekilde çalışarak ilçemiz ve şehrimiz için en iyisini yapmaya çalışacağız.”

Timurtaş’a yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı teşekkür eden Kaymakam Gündoğdu ise “Sizin de bahsettiğiniz gibi Kuluncak potansiyel anlamında yeni yeni keşfedilen bir ilçe. Biz de göreve geldiğimiz günden bu yana Kuluncak’ı gelişimini tamamlayan bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Bahsettiğimiz projeler sadece Kuluncak için değil bölge için önemli projeler. Özellikle de demir cevheri anlamında Kuluncak’ta iyi bir rezerv var. Bu rezervi vizyoner bir bakış açısıyla daha rantabl bir hale getirerek kullanmalıyız. Malatya bu noktada avantajını iyi kullanmalı. Bundan sonraki süreç iyi yönetilebilirse başta Kuluncak ve Malatya olmak üzere tüm bölgenin gelişmişliğine yönelik çok ciddi katkılar sunacaktır” dedi. Kaymakam Gündoğdu ayrıca Timurtaş’a milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili başarı temennisinde bulundu.

“Hünerli Eller Projesi” Atölyesi Ziyareti

İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ile beraber Kaymakamlığın SODES kapsamında açmış olduğu “Hünerli Eller Projesi” atölyesini de ziyaret eden Timurtaş, “kadınlara yönelik böyle bir projenin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek ilçedeki ziyaretlerini tamamladı.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa