Bir Özel Güvenlik şirketi yıllardır süregelen “BUGÜN BANA YARIN SANA İHTİYAÇ OLABİLİR KANA” sloganı ile başlattıkları toplu kan bağışı geleneğini 03.02.2016 tarihinde Güvenlikçiler, şirket personelleri ve öğrencilerinin de destekleri ile kan bağışında bulunarak devam ettirdiler.
4 ayda bir düzenli olarak personelleri, öğrencileri ve idarecileri ile beraber Kızılay’a kan bağışında bulunan Özel Güvenlik yetkililerinden Ahmet Erdem YALÇIN; “bağışlanan her bir kanın 3 kişiye can verebileceğinin Kamuoyu tarafından bilinmesi gerekmektedir.
Gerek kamuoyunda gerekse personellerimizde bu algının oluşabilmesi için Şirket olarak her daim Kızılay’ın yanındayız. Hem kendi vücut sağlığımız hem vicdan sağlığımız için düzenli olarak kan bağışında bulunmaya devam edeceğiz…”dediler.
Söz Alan Kızılay Şube Başkanı Umut YALÇIN;
Bilhassa Kış aylarında kan stoklarının Türkiye çapında azalmasını göz önüne aldığımızda şirketlerin kurumsal bağışçılarımız arasında yer alması bizler için önemlidir, kendilerine tüm ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımızı sunuyoruz. diyerek şirket yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.